FAQ / Over

Wie of wat is “The Good Stuff Factory”

JENO HULLAKDe oorsprong van dit verhaal begint ergens halverwege de 20e eeuw toen een jonge knaap van Hongarije naar de Westhoek kwam. Hij (mijn grootvader) ontdekte snel dat je je bestaan kon verzekeren door een ambacht aan te leren. Hij maakte zich de ambacht van het schrijnwerken eigen en kon zo al op vroege leeftijd aanzien genieten met zijn vakmanskunst. Jenö Hullak(†) gaf zo via zijn genen het oog voor detail en het genieten van mooie meubelen mee. 

Ook al heb ik hem zelf niet gekend… ik ben mijn grootvader daar dankbaar voor en ben dan ook blij om een foto te hebben uit ‘ de oude doos’ waarbij hij volop bezig is in zijn eigen atelier anno 1971.
Onder de naam ‘The Good Stuff Factory’ verkoop ik samen met mijn team voornamelijk vintage stoelen uit de jaren 50, 60, 70 en 80. De retro stoelen staan in ons magazijn te Nijlen (PC 2560) in de provincie Antwerpen. Alle stoelen staan er tentoongesteld en kunnen daar ook opgehaald worden.

Onze stoelen geven jouw huis of (HORECA )zaak net dat retro accent waar je al die tijd al naar op zoek was. We zijn gespecialiseerd in stoelen, maar soms komen we wel eens andere mooie meubels, items of accessoires tegen die we gewoon niet kunnen laten staan.

Bezoek / afspraak

We heten U van harte welkom in onze loods te Nijlen. We hebben geen vaste openingstijden, maar als u een voorstel doet voor een datum en tijd (eventueel met een alternatieve datum + tijd erbij), dan kunnen we hopelijk snel een afspraak plannen (in het weekend en ’s avonds kan vaak ook).

Contact

Telefoon: +32496033466
E-mail: info@the-good-stuff-factory.be
BTW nummer : BE 0730.799.582
BANK : BIC: GKCCBEBB / IBAN: BE46 0689 3464 4436

Bezorgen

Stoelen leveren doen we op verschillende manieren. Voor kleine aantallen verzenden we onze pakketten met stoelen via POSTnl. Ze zijn niet de goedkoopste maar de service is wel de beste. Reken een vijftal werkdagen van bestelling tot levering. Een pakket met stoelen verzenden we zo aan een €10 á €15 afhankelijk van het gewicht. Wanneer we grotere pakketten afleveren doen we dit op een pallet. De tarieven voor het verzenden van een pallet binnen België is rond de € 75 (excl. 21% btw) en naar het buitenland is op aanvraag. (Voorbeeld Parijs = € 125 voor een pallet van 40 stoelen). Als je wil dat we de stoelen zelf leveren met onze bus dan rekenen wij € 1/km heen en terug vanuit ons depot.

Social Media

Tover even een glimlach bij ons door de #thegoodstufffactory of tag @thegoodstufffactory te gebruiken. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste vintage aanwinsten, volg ons dan op Facebook.

Weetjes

We houden enorm van weetjes over onze stoelen. Deze vertellen we graag wanneer u op bezoek komt. We kunnen u alvast een weetje meegeven over onze ‘hometown’ Kessel. Wij zijn namelijk een officiële Star Wars gemeente ( What’s in a name).

We zien u graag in NIJLEN!

Joeri Hullak – enthousiaste zaakvoerder

CHAT whatsapp

Pin It on Pinterest

Share This